CAL SABER....

En aquest espai compartirem enllaços que poden resultar molt interessants en la criança i educació dels vostres fills i filles.Agraïm la col.laboració de Natalia Molini i Ximo Mataix, pares de María.
Al mateix temps, esteu convidats a participar vosaltres també, si teniu o trobeu articles, vídeos, ... relacionats amb l'educació. (Poseu-vos en contacte amb mi)
Esperem que ens resulte interessant per poder reflexionar, millorar i valorar la nostra intervenció i relació amb les nostres filles i fills. 
  • Numicon


          ¿Con sus papás habla como una cotorra y cuando os encontráis con
          el vecino no abre la boca? ¿No se integra a la hora de jugar con
          otros niños? Te explicamos cómo debes actuar si tu pequeño
          es tímido.

          La autoestima es un integrante muy importante para la vida exitosa y feliz.

           Es educar al niño en el agradecimiento por la vida, por la       
belleza y el misterio que le rodea.


Así lo asegura Elena Borges, experta en psicología clínica y educativa, que señala que demasiados obsequios "anestesian" a los más pequeños.
"Hay que dotar a los niños de juegos funcionales, creativos, socializadores, que establecen verdaderos lazos afectivos y producen salud mental en el niño", ha matizado.

 

  •  "Cuestión de educación"

  Jordi Évole en el seu programa ens va mostrar les grans i greus diferències que hi ha entre el sistema educatiu espanyol i el finlandés. Havent vist el programa, sobren motius per entendre per què Finlàndia és, de tots els rankings d'educació, el primer país. Tan difícil és copiar el sistema finlandés i aplicar-lo a Espanya? No us el perdeu, mireu-lo ací.

Esta suele ser una demanda habitual de muchas familias que se quejan de que sus hijos no les hacen caso.
No filosofa quan diu que només es pot aprendre allò que s'estima, ho diu des de l'estudi del cervell.