26 feb 2015

CONEIXEM A UN ARTESÀ GAIATER

Quina sort poder veure com es fa una Gaiata!! El nostre company Hugo de la classe dels Ratolins ens a convidat a conèixer al seu avi Pepin, ARTESÀ GAIATER. Ens va explicar el perquè de les Gaiates, quins són els elements més importants i vam poder veure l'art de dissenyar i muntar una gaiata.


24 feb 2015

EXPERIMENT: FEM NEU!!

Ja fa uns dies ens van comentar que la classe dels Pintors i les Pintores estaven fabricant neu. Nosaltres també volíem fer per tal de jugar a la caixa DEL PAISATGE POLAR. Els vam preguntar la recepta i així ho hem fet.
A partir d'avui nosaltres seguirem fabricant al Racó dels Paisatges. Mireu, mireu!!!

20 feb 2015

QUINA SORPRESA!!!!!!!!!!!!!!!!

Hem rebut una carta d'un xiquet que viu en Groenlandia, molt prop del pol Nord. Es diu KENAI i sap que anem a estudiar els Paisatges polar. També ens a contat que encara que és un esquimal li agrada més que els diguen  INUITS.

PROJECTE: PAISATGES POLARS

Hem començat a treballar a la classe el projecte de "Els paisatges polars". Estem recollint molta  informació i molta variada com: Llibres, imatges molt boniques, contes, powerspoint, vídeos i pel.lícules, iglús fets a casa (un d'argila i l'altres de terrossos de sucre), peluix, ninotes d'animals polars i fins i tot neu.

CAIXA DEL PAISATGE POLAR

Si bé recordeu, a la classe teniem una caixa amb un paisatge d'estiu on teniem sorra, estreles de mar, caragols, petxines, algues...  que formava part d'un racó. Donat que l'estiu ja ens queda una mica llunt hem decidit formar en la caixa un  paisatge polar.

La sorra era molt especial ja que està plena de sediments i és del Parc Natural de la Serra d'Irta, així que hem pensat repartir-la i dur-la a casa de record.

CONSIGNES DE CARNESTOLTES

La classe de les marietes no hem estat enfarinats, ja que li hem allò que el rei Carnestoltes ha manat, nosaltres hem portat.

15 feb 2015

CARNESTOLTES 2015 " MERAVELLES NATURALS DEL MÓN"

Aquest curs la temàtica del curs tant per a Carnestoltes com per a la Setmana cultural és "MERAVELLES NATURALS DEL MÓN".
Les disfresses ha estat dissenyades d'acord aquest tema:  Les zones polars, L'Amazònia, Els esculls de coral, El desert de Wadi Rum (Jordània), El desert de Saharià  i  els volcans Hawaians.