29 abr 2013

NOTÍCIES

Donat que Dijous i Divendres celebrem al setmana cultural a la nostra escola, aquesta setmana no realitzarem tallers intercicle.

La temàtica de la setmana cultural és "CULTURES DEL MÓN", per tant el dijous per la vesprada anem a realitzar tallers de pares, mares i avis de diferents països i regions diferents a la nostra. 
Aprofitant els grups dels tallers intercicle, es treballarà CUBA, ARGENTINA, MARROC, PAKISTAN, FRANÇA I GALÍCIA.

També comentar-vos que el divendres de 17-18:30h esteu tots convidats a veure les diferents exposicions dels treballs realitzats pels alumnes de l'escola, objectes d'altres països, pas de vídeos, etc..


24 abr 2013

DIBUIXEM LA NOSTRA ESCOLA



A LA CLASSE ESTEM TREBALLANT DIFERENTS ESCOLES DEL MÓN. EL DILLUNS VAM SORTIR AL PATI A DIBUIXAR LA NOSTRA ESCOLA.

16 abr 2013

ANEM A LA FESTA PER LA LLENGUA!!


MARES, PARES I FAMÍLIES; AQUEST DIUMENGE 21 D'ABRIL ES CELEBRA A BETXÍ LA FESTA PER LA LLENGUA.

Com ja sabeu aquesta festa és una trobada de totes les escoles de la provincia que creiem en l'ensenyament en valencià. Cada escola ofereix un talleret a les famílies que participen i ens visiten. Cada any es realitza en un poble diferent dins de la nostra provincia, aquest és a Betxí.

NECESSITEM PARES I MARES VOLUNTARIS PER PODER ORGANITZAR I AJUDAR  EN LA PARADETA DE LA NOSTRA ESCOLA.

US ANIMEM A QUE PARTICIPEU AMB NOSALTRES!!

SI TENIU TEMPS I GANES SOLS HEU DE PARLAR AMB NOSALTRES.

BARANGANDAO, JOC DE BRASIL


Al racó de plàstica estem confeccionant un BARANGANDAO, Joc típic de Brasil. També volem aprendre a jugar amb ell, serà molt divertit!!

A la classe l'hem vist per potser saber què necessitem, com es fa... ha estat molt curiós per que comentaven que parlaven raro. Han començat a dir possibles llengües, tenen clar que no és ni castellà ni valencià, els companys/es romanesos també han descartat el romanès, potser anglès o xinés?

Ajudeu als vostres fills/es a descobrir en quina llengua es parla. És important que es donen que hi ha moltes llengües al món.  
       
                

9 abr 2013

BENVINGUT HAIDER !!



EN TORNAR DE VACANCES HEM TINGUT UNA SORPRESA MOLT ESPECIAL, EL NOSTRE COMPANY HAIDER HA TORNAT DESPRÉS ANAR-SE'N UN MESOS A PAKISTAN.

QUINA ALEGRIA!! TENIM MOLTES GANES DE CONTAR-LI;  QUE SOM LA CLASSE DE LES MARIETES, DE COMPARTIR AMB ELL ELS RACONS, D'EXPLICAR-LI QUE FEM TALLERS INTERCICLE, QUE TENIM AQUEST BLOG, ...

MIREU COM VAM FER LES MONES!!

QUIN ESMORZAR MÉS REFRESCANT!!